BØRNE- OG UNGEBYRÅDSSEKRETÆR SØGES
Studiejob 10-15 timer om ugen

Brænder du for ungeinddragelse, demokrati, og at arbejde med børn og unge?  Så tilbyder vi et spændende, relevant og udfordrende studiejob som børne- og ungebyrådssekretær med start den 15. august – og med mulighed for at være med til afslutningen af denne byrådsperiode i maj.

Aarhus Kommune har siden 2007 haft et Børne- og ungebyråd bestående af 31 unge fra 7. klasse til og med 17 år, der repræsenterer alle børn og unge i kommunen. Børne- og ungebyrådet holder 7 møder årligt i byrådssalen, mødes med Aarhus Kommunes Byråd, deltager i projekter, der vedrører børn og unge og repræsenterer børn og unge ved workshops, møder og andre relevante arrangementer. Børne- og ungebyrådet er organiseret i et samarbejde mellem Århus Ungdommens Fællesråd og Børn og Unge-forvaltningen i Aarhus Kommune.

Du bliver den centrale person i et samarbejde med mange interessenter. Du er derfor udadvendt, pålidelig og garant for et højt informationsniveau til de mange aktører. Du har pædagogisk indsigt og lyst til at arbejde med demokrati i øjenhøjde med unge. Du har lyst til at udvikle et allerede godt samarbejde og til at nå ud til endnu flere børn og unge.

Arbejdsopgaver:

  • Planlægning og afvikling af valg i uge 43 i samarbejde med UngiAarhus og skolerne i Aarhus Kommune.
  • Forberede og gennemføre byrådsmøderne i Børne- og ungebyrådet i samarbejde med ungeborgmesteren, samt følge op mellem møderne.
  • Researche til og skrive op til fire forslag fra Børne- og ungebyrådet til det voksne Byråd på baggrund af drøftelser og beslutningerne på Børne- og ungebyrådsmøderne.
  • Løbende kontakt til tovholderne i UngiAarhus, Børn og Unge-forvaltningen og øvrige interessenter. Deltagelse på relevante møder, bl.a. netværksmøder.
  • Kommunikation, PR, SoMe og hjemmesideopdateringer mv. i samarbejde med ÅUFs sekretariat.

 

Profil:

  • Du har erfaring med at arbejde med unge mellem 13 og 17 år – fx som frivillig leder/træner/underviser
  • Du kan formulere dig godt på skrift og har det fint med at tale foran mange mennesker
  • Du kan arbejde selvstændigt og fleksibelt, har gode samarbejdsevner, stor tålmodighed, pædagogisk sans og godt humør
  • Du er i gang med en videregående uddannelse (fx lærerstuderende eller universitetsstuderende) og har mindst 2 studieår tilbage.
  • Du har lyst til at gøre Aarhus til en bedre by for børn og unge

 

Vi tilbyder:

  • Et interessant, udfordrende og afvekslende studiejob, med god mulighed for selv at tilrettelægge arbejdet
  • Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.
  • En bred kontaktflade til byrådspolitikere, embedsmænd, interessenter og ikke mindst en masse engagerede unge.

 

Ansættelsesvilkår:

Arbejdspladsen er ÅUFs sekretariat. Stillingen er normeret til 40-60 timer om måneden – men med store variationer over året. Studentermedhjælperens timeløn følger basisløntrin 1 i kommunernes AC-overenskomst. Pt. er timelønnen 161 kr. Der udbetales feriepenge efter retningslinjerne i ferieloven på 12,5 %, men ikke pension. Du planlægger selv en stor del af arbejdstiden, men der er perioder omkring valget i september og oktober, hvor der er rigtig mange arbejdsopgaver (særligt uge 41 og 43 og introdagen d. 30. oktober). Du kommer til at indgå i et sekretariat med mange forskelligartede opgaver, og hvor vi hjælper og sparrer med hinanden.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningen og CV samt evt. bilag skal sendes pr. mail i et samlet dokument til job@aauf.dk senest torsdag d. 2. maj. Samtaler forventes afholdt i uge 19. Det giver mulighed for, at du kan være med til denne periodes sidste byrådsmøde d. 14. maj kl. 12.30-16.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sara Springborg, ÅUFs sekretariatsleder (sara@aauf.dk, 29878911)