Som medlem af ÅUF har din forening mulighed for at deltage gratis i en række kurser, som kan dygtiggøre jeres frivillige i forhold til forskellige aspekter af foreningsarbejdet. Det gælder blandt andet fundraising, kassererarbejde, førstehjælp og opbygning af hjemmesider.

Kurserne er arrangeret af Århus i Forening, som er et samarbejde mellem Århus Ungdommens Fællesråd, Sport & Fritid i Aarhus Kommune, DGI Østjylland og Idrætssamvirket Aarhus. Formålet med Århus i Forening er at få flere med i arbejdet i de aarhusianske foreninger og dygtiggøre de mange frivillige, som hver dag bruger mange kræfter på at skabe et aktivt foreningsliv i Aarhus.

De fleste af kurserne er af tre til fire timers varighed og ligger på hverdagsaftenener. Der vil være let forplejning i løbet af aftenen. Det er gratis for folkeoplysende foreninger og medlemmer af samarbejdets paraplyorganisationer at deltage i kurserne. Dog er der et no-show gebyr, som faktureres til foreningerne, hvis en deltager ikke dukker op.

FÅ ET SPOTKURSUS
Har nogen i jeres forening har et ønske om at blive klogere på et område, som de udbudte kurser ikke berører, tilbyder Århus i Forening gerne spotkurser, som er skræddersyet til jeres forening og ønsker. Som medlem af Århus Ungdommens Fællesråd er dette tilbud ganske gratis for jer. Århus i Forening sørger for veluddannede undervisere og kursushæfter til alle deltagere. I skal blot sørge for minimum 12 deltagere, lokale og let forplejning.

Kontakt Århus i Forening og få mere info her.

 

Her finder du de kommende kurser i Århus i Forening. Tjek www.aarhusiforening.dk for tilmelding og mere information.