Børnenes Møde er en del af Folkets Møde og har fokus på at give børnefamilier en sjov dag med aktiviteter, inspiration og fokus på fritids- og foreningsliv.

Sammen med vores medlemsforeninger vil Århus Ungdommens Fællesråd indtage områderne omkring Folkestedet og Åparken, hvor vi vil afholde en masse sjove aktiviteter for børn og deres forældre.

Børnenes Møde er en god mulighed for at undersøge og afprøve nye former for fritidsaktiviteter og høre om de mange gode børne- og ungdomsforeninger, vi har i Aarhus Kommune.

På dagen er der ti engagerede ÅUF-medlemsforeninger til at afholde aktiviteter hele dagen. Nedenfor, kan i se et udpluk af de aktiviteter som ÅUF’s medlemsforeninger byder ind med, og der er mange, mange flere på dagen.

Til børn og barnlige sjæle er bliver der også opstillet en hoppeborg, og der er mulighed for masser af popcorn og slush-ice.

Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Læs mere Børnenes møde på facebooksiden.

Det sker der på Børnenes Møde

Dialogbål med Spejderne i Aarhus

Lørdag fra 12.30-16.00

Kom til dialogbål med Spejderne i Aarhus og bliv inspireret, når vi snakker om foreningsliv, fællesskaber, mærkesager og socialt iværksætteri. Spejderne inviterer desuden på lav selv-snobrød og skumfiduser over bål.

Kanotur på åen med GoPaddle

Lørdag fra 10.00-18.00

Tag med en tur på åen, når Kano- og kajakklubben GoPaddle inviterer på kanotur. Vi starter ved Åparken og bruger turen på at lære om padleteknikker og samarbejde i kanoen.

Friske forårsruller med 4H

Lørdag fra 10.00-16.00

Lær at lave lækre, friske sunde forårsruller med 4H Østjylland. 4H er aktiv fritid for alle engagerede børn og unge med interesse for natur, dyr, haver og madlavning. Vi giver dig fællesskab gennem praktiske og kreative aktiviteter.

Gademægling med Ungdommens Røde Kors

Lørdag fra 10.00-16.00

Gademægling er et koncept indenfor Ungdommens Røde Kors, hvor unge underviser andre unge i konflikthåndtering. Gennem inkluderende lege og refleksionsrunder er det formålet at deltagerne lærer at forstå følelser og handlemønstre som især opstår i konflikter.

#BuildingGlobalFriendship med CISV

Lørdag fra 10.00-16.00

CISV er en global frivillig organisation for børn og unge fra 11 år. CISV tror på at globale venskaber er med til at skabe en mere fredelig verden med større interkulturel forståelse. Kom og vær med til sjove CISV-aktiviteter og mød nogle af de børn der har været ude og rejse med CISV. Du kan også høre mere om de internationale muligheder CISV tilbyder.